arrow-right

Project Detail

City of Vincent
Leederville Town Centre

The Town of Vincent gathered valuable community feedback on Leederville from residents, businesses, café crawlers and Leederville lovers, and came back with the solution.

Over 2013/2014 a dedicated team was engaged to transform the Leederville Town Centre – Oxford Street Reserve into a contemporary ‘urban park’ which embraced all of Leederville’s character and charm. This project was the cornerstone to invigorate the Leederville Town Centre and welcome the community to enjoy Leederville.

The project consisted of new public seating areas, feature playground and urban play equipment. The lighting design had a strong focus on innovation, aesthetics, durability and safety. WGE worked closely with the Mondoluce team to implement the iGuzzini Crown and Lun-up to comply with relevant standards for safe movement but also welcome the general public to enjoy the park, day or night.

 

Click here for directions

Landscape Architect:
Blackwell & Associates

Electrical & Lighting Engineer:
Wood & Grieve Engineers

Electrical Contractor:
Stiles Electrical

Builder:
Advanteering Civil Engineers

Photographer:
Ron Tan 

Share: